A T18 trapézlemez nekünk telitalálat volt!

Szponzorált tartalom

T18 trapézlemez
T18 trapézlemez

Nemrégiben a fiam megszerezte a jogosítványát és megkapta az első autóját. Ugyan használt autót vettünk neki, fontos volt, hogy lehetőleg hosszú évekig vigyázzunk a kocsira. A házunkhoz tartozik egy kétbeállós garázs, ahova a gyerek autója már nem férne be, ezért szerettünk volna egy plusz garázst építeni, ami egyben tároló funkciót is betölthet – ami az egész családnak hasznos. Ekkor találkoztunk  A T18 horganyzott trapézlemez termékekkel, aminek meglepő módon nagyon széleskörű a felhasználása.

Kisebb utánajárással végül már kész is voltak a tervek, amiket ügyes kezű férjem hivatott megvalósítani. Alapvetően modern stílusú a házunk, tehát fontos volt, hogy esztétikailag is megfelelő megoldást nyújtson a melléképület. A T18 trapézlemez előnye, hogy horganyzott kivitelénél fogva tartós, élettartama rendkívül hosszú. Karbantartást nem igényel, ráadásul akárhogyis nézzük, nagyon olcsó, mégis szép!

Az épülethez szükség volt egy masszív alapra. Kiástuk, kiöntöttük betonnal az alapot, aminek a széleibe, meghatározott távolságokban zárszelvény oszlopokat betonoztunk. Ez adta az oldalfalat, melyekre vízszintes irányban egy szakember további elemeket hegesztett, illetve a szerkezet tetejére szintén, hogy a tetőnek is meglegyen a váza.

Innentől már könnyű dolgunk volt, mivel könnyűszerkezetes építést választottunk, s mert nem volt igény a vastag szigetelésre, néhány nap alatt elkészültünk az oldalfalakkal, amelyekhez kívülről trapézlemezt rögzítettünk, belülről pedig gondoskodtunk az esztétikus, de némileg szigetelt falakról. A tetőt ezzel egyidőben szintén felraktuk, belülről ez is kapott egy szigetelést, párazáró réteget. 

Tudtuk, hogy így lesz a legkönnyebb felhúzni egy új épületet, de nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar készen leszünk vele! Az egész folyamat az ásással, betonozással, száradással és egyéb munkákkal együtt mindössze cirka két hétbe telt! Elképesztő! A gyorsaság, a T18 trapézlemez könnyű súlya és könnyű kezelhetősége miatt nagyban leegyszerűsödött az építkezés.

Mindenkinek ajánljuk a T18 trapézlemezt, aki minőséget, esztétikumot vár el elérhető áron!