Születésnapi rendezvény szervezése céges partnerek részvételével

Szponzorált tartalom

interneteskozvetites.hu
interneteskozvetites.hu

Cégünk fennállásának tizenötödik születésnapja közeleg, és az ügyvezető igazgató már a tavalyi évben szólt, hogy nagy durranás lesz, hadd lássák a partnerek és a konkurencia, hogy milyen rendezvényt szervezünk. Tegyük oda magunkat!

Élő közvetítés, projektorok, előadások egymás után, szóval elég komplex és nagyszabású rendezvényt készülünk összeállítania a HR osztállyal és a gazdasági osztállyal együttműködve. Körbekérdeztem ismerősöknél, barátoknál, hogy ki tudna ajánlani egy olyan céget, aki a rendezvényünket a legmagasabb minőségben tudná közvetíteni a weboldalunkon. Érkeztek javaslatok, de valójában egy ajánlás keltette fel komolyan az érdeklődésemet, és ez oldal az interneteskozvetites.hu volt. Már a név is magáért beszélt, de mielőtt átküldtem volna a főnökömnek ezt a weboldalt, alaposan felkészültem belőle.

Valójában a Pelicom Kft-ről van szó, akik a legmagasabb minőségben biztosítják az általuk készített műsorokat. Broadcast technikával dolgoznak, a tévés szemlélet jellemzi a munkájukat, és még a költséghatékonyságot is figyelembe véve televíziós minőségű élő közvetítést tudnak biztosítani. Profi eszközparkkal rendelkeznek, és vállalják az élő internetes közvetítést.

Komoly szakmai múlttal rendelkező csapatról van szó, 2010 óta jelen vannak a szakmában, hazai és nemzetközi közvetítésben is nagy gyakorlattal rendelkeznek. Szakterületeik közé tartozik az élő közvetítés, webinár vagy a corporate streaming szolgáltatás. Konferenciák közvetítését is vállalják, és ezen a téren szerzett nagy múltú jártasságuk keltette fel a figyelmemet.

A weboldalon olvastam, hogy nagyon jó helyen járok, ha konferencia vagy élő rendezvény közvetítésére keresek szolgáltatót. Átismételtem, a streaming kifejezés jelentés tartalmát és tovább pontosítottam a meglépő tudásomat: a streaming szigorúan véve az interneten történő videó továbbítási technológiát jelenti. A legtöbb ember ilyekor a sugárzást is beleérti, de sugárzást egy komolyan felkészült, kompetens szakmai stáb biztosítja. A Pelicomnál is 2010 óta ilyen magasan képzett szakmai gárdával találkozhatunk, akik képesek megszervezni és lebonyolítani egy élő konferencia teljes menetét.

Egy teljes stáb dolgozik a felvételeken: rendezővel, operatőrökkel. Közvetítő kocsival települnek ki a helyszínre, itt látszik az összes kamera képe, innen adják az instrukciókat az operatőröknek. Technikai információ, hogy CDN hálózaton juttatják el az élő adást a szerverekhez. A nézők pedig az interneten követhetik az élő adást, úgy, hogy a streaming szerverhez csatlakoznak.

Az interneteskozvetites.hu weboldal szolgáltatását a stúdióminőség jellemzi, beleértve a legfejlettebb technikai eszközöket, kamerákat, nem beszélve a szakértelemről. A livebroadcast technika segítségével a közösségi médiában is, és műholdas közvetítéssel is tudnak dolgozni.

Maximálisan teljesítik a vállalt feladatot, felkészülten és körültekintően járnak el a felvétel során, korábban bevált módszereket alkalmazva. Az élő közvetítés során is tudnak highlights videókat készíteni. Érthetően kommunikálnak, nem terhelik szakmai kifejezésekkel a megrendelőket. Ismerik a rendezvények műszaki szolgáltatóinak működését, a hang és fényhatásokat, hogy mindezek miként hatnak a közvetítésre. Csapatmunkában dolgoznak, nem egy emberrel próbálnak minden feladatot megoldani.

A cég folyamatosan fejlődik szakmailag. A NAV kiváló adózó minősítéssel illette, nincs hitele a cégnek, a HVG címet is elnyerték az ajánlott cég 2022-ben minősítést. Szóval nem akármilyen referenciákkal rendelkezik a Pelicom Media Kft.

Miután ezt az anyagot összeállítottam a Pelicom Media Kft-ről, már csak az hiányzott, hogy a főnököm elé terjesszem, és megbeszéljük a részleteket egy estleges árajánlatról.

A közelegő születésnapi rendezvény miatt máris sokkal kisebb volt rajtam a stressz, mert találtam egy megbízható komoly szaktudással rendelkező céget, akit megbízhatunk a számunkra oly fontos rendezvény megörökítésével.