Bútorszállítás tehertaxival új bútorához!

Szponzorált tartalom

bútorszállítás tehertaxival
bútorszállítás tehertaxival

Nem is olyan régen kisebb szerencsétlenség történt, ugyanis a mosógép tisztítása után elfelejtettük visszatenni az alsó szűrőhöz tartozó kupakot, amivel a mosógép vizének leengedését is megoldhatjuk egyébként. Ez a kupak, dugó nélkül lett újra elindítva a gép és hát gondolhatjátok, hogy nem kicsit árasztotta el a fürdőszobát, mire észrevettük a bajt.

Oké, padlótól a falak közepéig ki van csempézve a fürdő, de az ottani bútoraink mind eláztak, ki kellett őket dobni. Így esett, hogy új fürdőszoba bútorokat kellett vásárolnunk, aminek a házhozszállításához egy olcsóbb megoldást tudtunk választani, ez pedig nem más, mint a bútorszállítás tehertaxival!

Te hallottál már erről a szolgáltatásról? Számos költöztető cég biztosít efféle lehetőséget azokban az esetekben, amikor nem egy komplett lakást akarunk költöztetni, hanem bútort szeretnénk szállítani. Hogy miért? Mert a különféle nagyáruházak, ahol bútort vásárolhatunk, olykor hosszú határidővel vagy túl drágán szállít ki. Ilyenkor jó, hogy számíthatunk a tehertaxira.

A bútorszállítás tehertaxival kiváltképp előnyös azokban az esetekben, amikor gyorsan, de legalábbis mielőbb szükségünk lenne az adott bútorra, s nem tudunk napokat vagy még rosszabb esetben heteket várni arra, hogy végre bekerüljön a helyére a bútor. Érdekesség, hogy nem csak bútorokat, de akár mosógépet vagy hűtőt is szívesen vállal Atehertaxi, amely Budapesten és környékén elérhető.

Javasoltam is szomszédunknak egyből a bútorszállítás tehertaxival szolgáltatást, mert ők felújítanak és nem csak egy helyről szerzik be a bútorokat, hanem több felől. Nekik biztosan jó megoldás, mert nem hogy elég nagy autójuk nincs a megvásárolt bútorok szállításához, hanem egyáltalán nincs is autójuk. Esetükben hatékony módja a bútorok házhozszállításához a tehertaxi.

Amennyiben bútorszállítás miatt egyetlen fuvarra lenne szükséged, Te is gondolj a tehertaxira, mert velük gyorsan és egyszerűen megoldhatod a dolgot!