A műanyag mennyezeti sín a dizájn része lehet.

Szponzorált tartalom

műanyag mennyezeti sín
műanyag mennyezeti sín

Szeretnél valami modern, de praktikus megoldást találni a függönyök felhelyezésére? A műanyag mennyezeti sín erre mindenképp lehetőséget nyújt, hiszen hozzájárul az egyedi design kialakításához!

Az ember mindig keresi a megoldásokat arra, hogy minél szebb, minél kényelmesebb otthont alakíthasson ki. Érdekes, hogy bár feltűnő jelenségnek számítanak a függönyök a lakásban, rájuk egyfajta szükséges elemként tekintünk, pedig fontos dekorációs szerepet töltenek be. De nem csak azért lényeges a jelenlétük, mert már megszoktuk, hogy az ablak elé árnyékolót kell tenni, hanem mert igazán látványos elemei a belső térnek, feltéve ha hagyjuk!

A műanyag mennyezeti sín előnye, hogy szinte észrevehetetlen, pont emiatt tökéletes választás oda, ahol a modern stílus dominál. Letisztult, egyben praktikus kellék, amit teljes mértékben személyre szabva alkalmazhatunk. Ha úgy tetszik, akkor szem előtt hagyjuk, ami nem probléma, hiszen nagyon vékony, lapos kis függönytartóról beszélhetünk. Azonban, ha úgy tetszik, akkor teljes mértékben el is lehet rejteni a falban, a mennyezetben.

A plafonra kell rögzíteni, amit úgy is megoldhatunk a sínek esetében, hogy süllyesztve alkalmazzuk. Ez annyit tesz, hogy kisebb munkával, de megoldható, hogy a plafon síkján belül fusson végig a nyílászárók előtt. A gipszkarton és egyéb hasonlóan alkalmazható díszítő építőelemek lehetővé teszik, hogy elrejtsük őket.

Kitűnő választás abban az esetben, ha például rejtett világítással szeretnénk még modernebb hatást elérni a helységben, hiszen ugyanabba a síkba, ahová a mennyezeti sín kerül, egyben rejtett led világítást is tehetünk.

A műanyag mennyezeti sín egyik legnagyobb előnye, hogy méretre szabható, illetve olyan kiegészítőket is vásárolhatunk mellé, aminek köszönhetően akár íves vonalban futhat végig a függönyünk az ablak előtt vagy a térben, ha úgy tetszik. A karnisrolo.hu webáruházban minden szükséges tartozék beszerezhető hozzá!