Hasplasztika árak az Aesthetic magánklinikán.

Szponzorált tartalom

hasplasztika árak
hasplasztika árak

A bőr feszessége nagyban függ a genetikától. Míg egyesek például egy jelentősebb fogyás után könnyebben visszanyerik régi formájukat, addig másokon bizony meglátszik a változás. Gyakran okoz gondot az édesanyák önértékelésében, hogy az előtte feszes hasuk a szülést, szüléseket követően már nem képes visszaállni a korábban megszokott állapotba. Hasplasztikával azonban orvosolható a probléma!

Ennek kapcsán kerülnek szóba a hasplasztika árak, amelyek a beavatkozás mértékétől függően alakulnak. A megereszkedett, enyhén lógó bőr könnyebben korrigálható, míg a kötényhas esetében átfogóbb beavatkozásra van szükség. A sebészeti beavatkozás során az orvos eltávolítja felesleges szöveteket, valamint a megereszkedett bőrt is feszesíti.

A hasfal izomzatának rekonstrukciójára is szükség lehet, sőt zsírleszívást egyaránt tudnak biztosítani. Egy minor hasplasztika árak szempontjából kedvezőbb lehet, már amennyiben elegendő változást tudnak elérni általa.

Az Aesthetic Plasztikai Sebészet számos esetben tud hatékony megoldást nyújtani azoknak, akik a megereszkedett has problémája az önbecsülésük rovására ment.

Hiába vékony testalkatú valaki, vagy normál testsúlyú, a hasi területen könnyedén fel tud halmozódni a zsírréteg, ami pocak formájában jelenik meg. Sokszor még rendszeres testmozgás mellett sem lehet megszabadulni a megereszkedett bőrtől, pocaktól.

A minor hasplasztika során a köldök alatti megereszkedett részt kezelik. Ilyenkor a sebész egy kisebb vízszintes metszéssel a szeméremcsont és a köldök közötti területet feszesíti.

Míg teljes hasplasztika során köldök metszés és köldök áthelyezés is szóba jöhet, addig a minor hasplasztikánál ez nem áll fenn, sőt itt még a gyógyulás is gyorsabban végbemegy.

2023-ban kedvezőbb hasplasztika árak állnak rendelkezésére azoknak, akik újra bátran szeretnének viselni kétrészes fürdőruhát.