Ha székhelyszolgáltatás, akkor Pest megye lehet a befutó.

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás pest megye
székhelyszolgáltatás pest megye

Na de persze az sem mindenütt, csak néhány kiemelt település van, ami extrán jó lehetőségeket kínál! Mit értek pontosan ennyire jó alatt? Leginkább azokat a helyzeteket, amikor nem kell iparűzési adót fizetni a helyi önkormányzati rendelet alapján. Van néhány ilyen település a megyében, amiről legutóbb hallottam az Újlengyel. Itt aztán tényleg sok nagy cég is megvetette a lábát, vagy azoknak leányvállalatai. A szekhelyszolgaltatas24.hu oldalán találtam egy felsorolást ezzel kapcsolatban, ahol össze van gyűjtve, hogy kik is ezek a vállalkozások pontosan.

Csak mert jogosan merülhet fel a kérdés a nem vállalkozókban, hogy hogyan kerülhet valaki egy újlengyeli címre, ha egyébként a világon semmi köze nincs ehhez a településhez. Egyszerű a képlet: székhelyszolgáltató által. Márpedig a szekhelyszolgaltatas24.hu egy székhelyszolgáltató cég, akik már vagy 12 éve ezzel foglalkoznak Budapesten és Pest megyében. A székhelyszolgáltatás pest megye területén az ő lehetőségükön keresztül Újlengyelben valósulhat meg, ezért is mondtam, hogy az ő oldalukon találkoztam az ezzel kapcsolatos felsorolással.

Azoknak, akik nincs, vagy nem akarnak, vagy nem tudnak valamiért a saját ingatlanba bejelentkezni a vállalkozásukkal szerintem egy jó alternatíva a székhelyszolgáltatás igénybevétele. Stabil megoldás, amit nem fognak visszamondani a szerződés lejárta előtt és közben meg olyan segítség is jár vele együtt, ami sokaknak jól jöhet. Ilyen például az, hogy kirakják a cégtáblát, vagy hogy átveszik és továbbítják a postai küldeményeket, ahogyan az is, hogyha kell, akkor tűrik a hatósági ügyeket. Ha valakinek nincs szüksége a bérlés kapcsán a fizikai üzlethelyiségre, akkor ez a szolgáltatás szerintem tökéletes. Pluszban még az is elmondható, hogy amennyiben kell, rendelkezésre áll egy tárgyaló Budapesten, ahová bármikor lehet menni egyeztetni. Ez megkönnyíti annak is a helyzetét, akinek néha lenne megbeszélése a fővárosban.

Most biztos az a kérdés merül fel bennetek, hogy mit jelent ez az egész árban – hiszen egyébként megvan az a célcsoport, akinek valóban remek lehetőség a székhelyszolgáltatás – de vajon mennyiért? Hát, ennyiért mindenképpen, amennyiért a szekhelyszolgaltatas24.hu kínálja. Kétféle opció közül lehetséges választani. Az egyik a székhelyszolgáltatás pest megye területén, egészen pontosan az újlengyeli opció, ami sokaknak igen szimpatikus lehet az IPA mentesség miatt. Ez a csomag 6+1 ajándék hónapra 39 900 forintba kerül, plusz ÁFA. Igazából olcsóbb, mint némelyik stream szolgáltató előfizetési csomagja.

A másik lehetőség pedig Budapesten belül található, ahol ugyan nincs IPA mentesség, de ebből adódóan olcsóbb is a féléves szolgáltatási díj – 29 900 forintba kerül – plusz ÁFA. Azt gondolom, hogy ez meg aztán főleg kedvező ár azért, amit cserébe a szolgáltatás keretében kap a megrendelő.

Az említett szolgáltatóval egyébként nagyon gyorsan megy az ügyintézés, köszönhetően annak, hogy a sokéves szakmai múlt tapasztalata megmutatta a legjobb gyakorlatot a gördülékeny ügyintézésre. Mindent elintézek e-mailben, minden adategyeztetést és szükséges dokumentumot, majd a befejező lépés a személyes szerződés. Ez azok számára is nagyon előnyös lehet, akik egyébként nem budapestiek és csak ezért jönnének fel: nem kell többször. Utána pedig akár már igénybe is lehet venni a tárgyalót, hogyha még egy megbeszélést is beszerveznek a budapesti látogatáshoz.

Azt, hogy a székhelyszolgáltatás pest megye melyik településen befutó az egyes vállalkozások számára abból lehet kiszámolni, hogy milyen pénzforgalma van a cégnek, hány emberrel dolgozik és hogy ezekből adódóan milyen iparűzési adót rónak ki rá az egyes településeken. Hamar el lehet érni ugyanis azt a szintet, ahol aztán tényleg megéri a féléves 39 900 forint azért, hogy ne kelljen cserében az éves IPA-t befizetni, ami ennek akár többszöröse is lehet. Ha tőlem kérdezik az ismerősök, akkor én mindig a szekhelyszolgaltatas24.hu csapatát ajánlom, mert minden információ megtalálható már a weboldalukon is egyrészt a szolgáltatásukról, másrészt az ezzel járó költségekről.