Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással!

Szponzorált tartalom

Gumidiszkont autógumi kereső - gumiabroncs akár másnapi kiszállítással
Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással

Ügyvédként dolgozom már jó pár éve, így azt hiszem, elmondhatom, hogy sok olyan dologhoz értek, amihez más emberek nem, például a jog világához. De vannak olyan területei az életnek, ahol meg én szorulok segítségre. Például ez volt gumiabroncs vásárláskor is. Ott álltam teljesen meglőve, hogy vajon melyik is lenne jó, amikor feljött egyszer csak hirdetésben egy cím, amely azt írta, hogy Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással. Nem tagadom, a cím volt az, ami először megfogott, és emiatt látogattam el a gumidiszkont.hu oldalára.

Ekkor láttam, hogy egy magyar cégről van szó, akik már 19 éve működnek. Az előbbiből kifolyólag tudnak magyar áfás számlát adni, aminek én nagyon örültem. Ugyanis az autóm a cég tulajdona hivatalosan, így nekem az, ha valahol nem tudnak áfás számlát adni, az bizony sok esetben kizáró ok. De örültem neki, hogy a Gumidiszkont legalább az első rostán már átjutott. Szerintem nem lepek meg senki azzal, ha azt mondom, hogy a következő, amit ellenőriztem az oldalon, azok az általános szerződési feltételek voltak. Hiába, nem tudom letagadni ügyvédi mivoltom. De itt is mindent rendben találtam, úgyhogy böngészhettem tovább az oldalon.

Következett a számomra igazán nehéz feladat, még pedig megtalálni a megfelelő gumiabroncsot. Ám sokkal egyszerűbben megoldódott végül mindent, mint ahogy számítottam rá, ugyanis a weboldalon van egy gumikereső program. Itt nem kell mást tenni, mint beírni az autógumik megfelelő paramétereit, és ki is fogja nekünk dobni a megfelelő darabok listáját. Némi hezitálás után el is döntöttem, hogy melyik lesz a befutó, így már csak a rendelés leadása és a fizetés volt hátra. Szerencsére lehetett fizetni bankkártyával is előre. Én nem szeretek utánvéttel fizetni a futárnak, mert többször jártam már úgy, hogy érkezet a futár, de valahogy kiment a fejemből, és bankkártyával nem lehetett fizetni. Így hoppon maradtam. Többet nem nagyon szerettem volna ezt eljátszani, így, ha lehetőség van rá, mindig előre kifizetem a rendelésem, az a biztos.

A kiszállítás valóban olyan gyorsan történt meg, mint ahogyan azt az oldalon ígérik. Délelőtt 10 órakor leadtam a rendelésem, és másnap már a kezemben tarthattam a gumiabroncsokat. Bámulatosnak tartottam, hogy ilyen gyorsan feldolgozták és teljesítették a rendelésemet. Mindezek a pozitív élmények hatására biztos lettem abban, hogy innentől csak a Gumidiszkont oldaláról fogok rendelni, hiszen a Gumidiszkont autógumi keresővel – gumiabroncsot akár másnapi kiszállítással lehet vásárolni.