Energetikai tanúsítás könnyen és gyorsan néhány kattintással és egy telefonnal.

Szponzorált tartalom

energetikai tanúsítás
energetikai tanúsítás

Az energetikai tanúsítás ma már minden régi és új építésű ingatlan esetében kötelező tartozék, hiszen ez egy olyan műszaki adatlapként szolgál, ami nélkül csak nagyjából sejteni tudjuk, hogy milyen állapotban van az ingatlan energetikai szempontból. Éppen ezért már arra is van lehetőség, hogy ezt az iratot néhány kattintással és telefonnal, villámgyorsan megrendeljük és beszerezzük.

Az ecoteam, akiket az e-tanusitas.eu oldalon keresztül lehet megtalálni egy olyan vállalkozás, akik energetikai tanúsítványokkal és ingatlan értékbecsléssel foglalkoznak. Tehát e-tanúsítványokat és értékbecslést lehet tőlük rendelni csupán néhány kattintással és egy telefonnal.

A telefonos egyeztetést követően egy mérnök veszi fel velünk a kapcsolatot, aki az épület helyszíni felmérését végzi. A felmérést követően a mért adatokból az irodai kollégák elvégzik a szükséges kalkulációkat, aminek alapján elkészítik az energetikai tanúsítványt, vagyis az épület energetikai szempontból történő besorolását egy általánosan, mindenki által elismert és elfogadott 12 fokozatú osztályozási rendszerbe.

Az energetikai tanúsítványra feltétlenül szükség van az ingatlanok adás-vételekor, mert, hogy egy érvényben lévő szabályozás alapján már minden régi és új építésű épület esetében ennek is szerepelnie kell a szerződésben. Függetlenül attól, hogy ez már hosszú évek óta így van, sokan még mindig csak az utolsó pillanatban szembesülnek ennek a szükségességével. Ezért van például az is, hogy az e-tanusitas.eu-nál lehetőség van olyan gyors szolgáltatást is igényelni, amikor 12 órán belül kézhez kaphatjuk az energetikai tanúsítványunkat.

Persze azért biztos, ami biztos, nem árt, hogyha mindenre jól felkészülünk és erre is megfelelő mennyiségű időt hagyunk. De ha mégis az utolsó pillanatban jutunk csak hozzá – akár az információhoz, hogy kell, akár magához a cselekményhez, hogy megcsináltassuk – az energetikai tanúsítvány intézéséhez, az ecoteam mindenképpen megbízható választás a gyorsaságukat és a határidőt tekintve.