A szerelmi csalódásom hatására kft-t alapítottam.

Szponzorált tartalom

kft alapítás törzstőke
kft alapítás törzstőke

A szerelem egy nagyon bonyolult dolog tud lenni. Sokszor azt hisszük, hogy ez lesz az, ami majd összerántja az életünket. Persze, akik már csalódtak, azok tudják, hogy ez nem feltétlenül van így. Mégis, ha megismerünk valakit, aki megtetszik, akkor nehezen tudunk racionálisak maradni. Szerintem ez nem is baj, de utána érdemes mindig átvennünk, hogy valójában mit is akartunk.

Én is pár hete az edzésen megismerkedtem egy lánnyal. Bár nem tudtam róla semmit, mégis elkezdtem érdeklődni. Heteken át nem beszéltünk, amíg végül úgy döntöttem, hogy rá fogok írni. Én voltam a leginkább ledöbbenve, mikor simán visszaírt nekem. Pár nap múlva pedig átmentem hozzá. Korábban mondta, hogy eléggé unalmasnak tartja magát. Én ezt nem vettem komolyan, de kiderült, hogy tényleg nem vagyunk egymásnak valók. A csalódásom azonban ráébresztett valamire az életemmel kapcsolatban.

Hogy túl sok időt töltöttem el azzal, hogy ilyen álmokat kergettem, ahelyett, hogy megteremtettem volna egy környezetet ahhoz, hogy ezek az álmok egyáltalán valóra válhassanak. Most azonban úgy érzem, hogy megtettem egy lépést ezek felé, mivel a Top Cégalapítás segítségével meg tudtam alapítani a saját kft-met. Korábban azt hittem, hogy ez számomra lehetetlen, mivel nincs semmi előképzettségem a témában. Kiderült azonban, hogy a Top Cégalapításnál nincs is szükség semmi ilyenre.

A „kft alapítás törzstőke” kulcsszóra jött ki az oldal az első helyen. Szeretem a kényelmet, úgyhogy itt is örültem, hogy nem kell több oldalon végig görgetnem, mire rájuk találtam volna. A „kft alapítás törzstőke” kiírásra kattintva azonban további kellemes meglepetések vártak. Az első közülük az volt, hogy mennyire könnyű kezelni az oldalt. A kft alapítás egy egész bonyolult téma, náluk azonban több tájékoztató is elérhető róla.

Én kaptam ezen a lehetőségen és nem is bántam meg. Mivel a tájékoztatóik úgy voltak elkészítve, hogy bárki könnyedén ki tudjon igazodni rajtuk. Ez azt jelentette, hogy nem voltak felesleges száraz részek. A szöveg képekkel volt tagolva és egyetlen bekezdés sem tartott túl sokáig. Ebből nekem az jött le, hogy a Top Cégalapítás tudja, hogy mit csinál. Hiszen az internet egy kíméletlen környezet, ha az emberek figyelmének megnyeréséről van szó. Nem lehet időt vesztegetnünk, mivel ez jelentheti a különbséget aközött, hogy a mi szolgáltatásunkat választják, vagy átmennek egy másik helyre, amit könnyebb kezelni.

Miután elolvastam mindent, ami érdekelt a „kft alapítás törzstőke” témában, úgy éreztem, hogy itt az ideje átnéznem, hogy milyen csomagok érhetőek el a Top Cégalapítás oldalán. Az első, ami felkeltette az érdeklődésemet, az az „ingyen kft alapítás” kiírás volt. Biztos voltam benne, hogy csak úgy nem adnák ingyen, és valóban egy plusz vállalást kell tennünk. Ez pedig a székhelyszolgáltatás igénylése. Ezen a ponton azonban úgy voltam vele, hogy ha már minden más ennyire megbízható volt az oldalon, akkor bizony ebben is őket fogom felkeresni. Hiszen minden cégnek kell egy székhely.

Az ügyintézés pont olyan gyors és egyszerű volt, mint minden más, amit idáig említettem az oldallal kapcsolatban. Ha bármi kérdésem volt, akkor türelmesen válaszoltak rá, nem számított, hogy mennyire amatőr vagyok. Megbeszéltünk egy időpontot és nem kellett sok idő ahhoz, hogy a kft alapítás folyamata kész is legyen. A székhelyem azóta is náluk van és idáig még nem panaszkodhatok semmire.