A betörés utáni zárcsere nem elhanyagolható!

Szponzorált tartalom

betörés utáni zárcsere
betörés utáni zárcsere

Napi szinten rengeteg esetben riasztják a rendőröket amiatt, hogy illetéktelen behatolás történt, illetve tolvajok próbálkoztak a bejutással. Bármelyikről is legyen szó, érdemes a megelőzésre is kellő hangsúlyt fektetni.

Egy biztonsági ajtó igencsak húzós ár szempontjából, pedig az egyik legjobb megoldás lenne. Ha kevesebbet szeretnénk költeni, akkor a betörés utáni zárcsere az első lépés, majd egy hevederzár vagy biztonsági rács felszerelése. Ezek együtt kellő hatékonysággal tudnak ellenállni a betörőkkel szemben.

Amennyiben gond adódik, minél előbb ki kell cseréltetni a zárat. A betörés utáni zárcsere elvégzését nyugodtan rábízhatjuk a szakemberekre. Még csak az üzletbe sem kell elmennünk egy új zárért, hiszen a Zárbarát szakemberei tettre készen érkeznek a helyszínre! Náluk van minden, amire csak szükség lehet a cserénél.

A másik előnye, ha a szolgáltatót hívjuk, hogy valóban rövid idő alatt a helyszínen lesznek, ráadásul az sem baj, hogy hétvége van vagy éppen ünnepnap törtek be, hiszen akkor is rövid idejű kiszállással dolgoznak! Nem kell napokat várni, hogy ki legyen cserélve végre a zár, hiszen nem is szabad halogatni a dolgot!

A másik probléma, ami ilyenkor felmerülhet, hogy megrongálták az ajtót is. Ez komoly gond, azonban nem annyira, mint az elsőre annak tűnik! Ha ilyesmi történt, a fa és a műanyag ajtót is javítják a zárszerelők. Bizony! Két legyet üthet egy csapásra és még csak új ajtót sem kell venni. Persze ha egy baltával estek az ajtónak, akkor jóval nagyobb károk keletkeznek, mint amikor felfeszítéssel próbálkoztak a betörők.

Ha a betörés utáni zárcsere SOS, akkor a legjobb, ha mielőbb a Zárbarátot tárcsázza! Felkészülten, a helyszínre érve azonnal elkezdik a javításokat és a zárcserét is elvégzik olyan zárral, amilyet az ügyfél szeretne!