WPC kerítéselemmel hosszú távra tervezhetünk.

WPC kerítéselem
WPC kerítéselem

A műanyag-fa kompozit, vagy más néven WPC kerítésekkel olyan előnyöket élvezhetünk, amelyek miatt egyre népszerűbbé válnak a hagyományos fa- és fémkerítésekhez képest. A WPC kerítéselemek ötvözik a fa természetes megjelenését a műanyagok strapabíró és könnyen karbantartható tulajdonságaival. Ennek köszönhetően ideális választás lehet szinte bármilyen kert, udvar vagy egyéb kültéri terület elkerítésére. Az egyik legnagyobb előnye, hogy nemcsak a felhasználásban kínálnak rugalmasságot, de a méretezés és kialakítás szempontjából is sokféle lehetőséget biztosítanak.

A WPC kerítéselem méretek szempontjából is kedvező megoldásokat kínál, hiszen rugalmasan igazítható az igényekhez méretben és színben egyaránt.

A hagyományos fa és műanyag kerítésekkel szemben a WPC kerítések egyesítik mindkét anyag előnyeit, miközben kiküszöbölik azok hátrányait. A fa kerítések természetes szépségükkel vonzzák a figyelmet, azonban rendszeres karbantartást, festést és védelmet igényelnek az időjárás viszontagságai ellen. Ezt nem mindenki tudja vállalni, ami érthető. A fém kerítések is tartósak és ellenállóak, ám gyakran korrodálódnak, és nem minden stílushoz illenek. A WPC kerítéselemek ezzel szemben ellenállnak az időjárásnak, nem rozsdásodnak, nem repednek, és hosszú élettartammal bírnak, miközben esztétikailag a fa természetességét és melegségét sugározzák. WPC kerítéselemmel hosszú távra tervezhetünk. részletei…