Siófoki csapatépítésen jártunk a nyáron.

Szponzorált tartalom

csapatépítés Siófok
csapatépítés Siófok

Nektek mi jut eszetekbe arról, ha a csapatépítés és a Siófok szót egy mondatban halljátok? Nekem első körben egy kicsit fájt a fejem miatta. Az utóbbi években már nem annyira rajongok a városért, mert mindenki odamegy legény- és lánybúcsút tartani és így az egész talán elvesztette a varázsát. De mi van, ha ez a csapatépítés Siófok városából indul ugyan, de azzal az örök igazsággal együtt, hogy a vízen bármerre lehet tovább kalandozni?!

Nem lesz most már nagy meglepetés kitalálni, hogy egy vitorlás csapatépítőn jártunk, siófoki bázissal. A Vitorlás utcai kikötőből indultunk neki a nagy kalandnak, de átszeltük a habokat és meglátogattuk Tihanyt, másnap pedig Fonyód felé hajóztunk.

A BalatonPRO által szervezett vitorlás csapatépítőn amellett, hogy kaptunk egy szuper jópofa kapitányt, aki mindent megmutatott és elmesélt a vitorlázással kapcsolatban, nagyon vagány programokon is vehettünk részt.

Első körben persze megmutatták a legalapvetőbb fogásokat és teendőket a hajón, aztán nekivágtunk az útnak. Kinn a tó közepén pedig többféle játékot is levezényeltek nekünk, miután mindenki kiélvezhette kicsit a vitorlázás szépségét. Kellett SUP-pal ügyeskedni és gyorsnak lenni, felmászni, lemászni, úszni, fejest ugrani nagy csobbanás nélkül és társai. De persze az az egy-két ember sem unatkozott, aki nem olyan stabil úszó a mélyvízben, nekik voltak gumimatracaik, amikről mégis a vízből élvezhették a mulatságot.

Tihanyban kaptunk egy isteni ebédet és közben még a legnagyobb régiós termelők borait is végigkóstolhattuk néhány tételben. Aztán visszaindultunk a déli part kikötőjébe. Az este sem telt el unatkozással, akkor szerveztek nekünk különféle csapatépítő játékos vetélkedőket, amiket imádott a társaság. Másnap pedig gyakorlatilag eljátszottuk ugyanezt pepitába, csak nem Tihanyba hajóztunk át, hanem Fonyódra.

Összességében minden ellenérzésem feloldódott ezzel a csapatépítés Siófokon témakörrel kapcsolatban, úgyhogy ezek után bátran merem ajánlani bárkinek, hogy szervezzen oda egy vitorlás csapatépítőt, mert jó móka!