Költöztetésre Budapesten olcsón.

Szponzorált tartalom

költöztetés Budapest

Mindenki tudja, hogy sokáig nem lehet egyetlen (netán ugyanazon a) helyen élni, így szükség van arra, hogy adott pillanatban egy lakás, egy albérlet minden szükséges berendezése elszállításra kerüljön, persze valahová máshová. Amennyiben erre a fővároson belül lenne szükség, akkor a költöztetésre Budapesten kiváló megoldást tud nyújtani a Tibiköltöztetés!

Miért pont a Tibivel oldja meg a dolgok A-ból B-be való eljuttatását?

Mindez nem is lehet kérdéses akkor, ha megismeri azt, amit a Tibiköltöztetés kínálni tud Önnek. A Tibi esetében ugyanis adott a 15 éves tapasztalat, a szakszerű munkát végző szakembergárda, a megfelelő árszabás; ezek azok a faktorok, melyeket a költözni vágyó mindenképpen átnéz, mielőtt döntene. Sokan gondolkodnak el komolyan azon, hogy a költöztetést ne egy profi vállalkozással oldják meg, hanem rokonokkal, barátokkal, mert úgy olcsóbb. Mindent egybe véve azonban a Tibiköltöztetéssel való kooperáció kedvezőbb végeredménnyel tud járni!

A paripa és a fegyver is a Tibi mellett szól

A felkészült szakemberekről, akik pontosan tudják, miként kell megfogni lépcsőfordulóban egy igen nehéz szekrényt, már esett szó. A haszongépjárművekről is szót kell ejteni, melyek mindegyike 3 és fél tonna alatti, hogy Budapesten belül sehol ne okozzon gondot az utcákba való behajtás; költözés során ugyanis kulcskérdés, hogy hol is tud leparkolni egy jármű, hogy oda tud-e állni a megfelelő ingatlan elé vagy sem. A Tibiköltöztetésnél a megbízónak ilyesmin felesleges aggódnia.

Milyen lehetőségei vannak a megrendelőnek, ha költöztetne?

Több opció közül választhat ekkor az érintett. A 20 köbméternyi raktérrel rendelkező kisteherautó érkezhet csak sofőrrel, azaz ekkor a rakodást, a cipekedést a Tibiköltöztetés nem végzi el. (Jöhetnek hát a barátok, a rokonok némi izommunkára!) A költöztetés ugyanakkor kérhető két vagy három gyakorlott rakodómunkással egyetemben is, mely természetesen némileg megdrágítja a munkát, ám ekkor legalább biztosan nem kell attól tartani, hogy bármilyen sérülés, baleset történne rakodás közben, ahogyan az amatőr segítség esetében sajnos elő szokott fordulni.

Megéri-e hát mellőzni a rakodó személyzetet?

Amennyiben csak egy kisebb szobáról mint albérletről, esetleg kollégiumi szobáról van szó, ahol a megrendelőnek amúgy sincsen túl sok cucca, akkor talán. Minden más esetben máris jobban jár az ember akkor, ha a szükséges izommunkát profikra bízza!